By February 24, 2016

Rasadnik Topalović, Lipolist (Šabac) – rasadnik sa tradicijom dužom od 50 godina

Davne 1955. godine neiskusni, ali sa velikom ambicijom i ljubavlju nastao je Rasadnik Topalović. Rasadnik u Lipolistu je veoma jaka firma sa velikom porodičnom tradijom. Firma godišnje ima proizvodnju od oko 250 000 sadnica ruža, 160 000 sadnica četinara, 20 000 sadnica voća i drugih biljaka.

Proizvodnja Rasadnika Topalović plasira se kako na naše domaće tržište, tako i na tržište Bosne i Hercegovine, Ruske federacije, Crne Gore i još mnogih zemalja. Stručnjaci ove firme projektovali su mnoge zelene površine u Srbiji, koje važe za jedne od najlepših. Takođe su osvajali prestižne nagrade na raznim manifestacijama na kojima su predstavljali svoje proizvode.

Rasadnik Topalovic

Nagrade i priznanja Rasadnika Topalović

  • Zlatna ruža, pobednik festivala “Ruža Lipolista”, 1994. godine
  • Zlatna medalja u Novom Sadu, na drugom međunarodnom sajmu hortikulture, 1995. godine
  • Zlatna medalja i veliki pehar, u Novom Sadu, 1996. godine
  • Srebrni šampionski pehar na četvrtom sajmu hortikulture, 2007. godine
  • Medalja za kvalitet ruža, 2009. godine
  • Drugi put za redom najbolji proizvođač lux pakovanja ruža i zlatna medalja za kvalitet, 2010. godine

Njihov dugogodišnji rad cenjen je i izvan granica naše zemlje. Dobili su poverenje jedne od najvećih svetskih kuća za selekciju novih sorti i uzgoj ruža “Rosen Tantau” iz Nemačke i postali njihovi zastupnici za Srbiju.

Ponuda rasadnika:

Ruže – U svom velikom asortimanu gaje mnoge vrste visokog kvaliteta. Mogu nam ponuditi ruže čajevke, mnogo cvetnice, penjačice, grmolike, patuljaste i druge. Veoma su interesantne nostalgične ruže, koje su kao i u Evropi sve traženije i kod nas na tržištu. One svojim izgledom podsećaju na starinske ruže.

rasadnik ruza

Četinari – Veoma mnogo vrsta ima u ponudi ovih majstora. Imamo četinare i ukrasnog karaktera. Elegantnog oblika, zimzelenog karaktera, dugoročne adaptacije, različitih dimenzija. Razne vrste drugačijih načina nege, forme i boje četina. Nude nam biljke kako velikog rasta tako i patuljaste baštenske forme.

Ukrasno šiblje i lišćari – Od najmanjeg do najvećeg drveta naći ćemo u Rasadniku Topalović. U zavisnosti da li nam drveće treba za dvorište, parkove, da li njegovom krošnjom želimo da se zaštitimo od vrućina, da li nam treba u dekorativne svrhe, da li želimo njime da smanjimo intenzitet vetra i kiše… mi samo treba da znamo naše želje i potrebe, a stručno osoblje Rasadnika Topalović će nam zasigurno pomoći o odabiru prave vrste.

Usluge – Osim proizvodnje i prodaje ruža, četinara i ukrasnog šiblja, takođe pružaju i usluge stručnog projektovanja i izvođenja radova ozelenjavanja vrtova i drugih javih površina. Naravno garancija i kvalitet su zagarantovani.

Utisci kupaca : “Prošle godine sam naručila sadnice voća i moram priznati da sam prezadovoljna uslugom i ekspeditivnošću, danas naručila sutra su mi isporučene sadnice na kućnu adresu. To je stvarno za svaku pohvalu. “

Kontakt i lokacija

Telefon : 015/ 274 – 331, 015/ 274 – 377

Email: [email protected]

Web: www.topalovic.rs

Radno vreme: Pon – Sub / 8:00 – 18:00

Adresa : Karađorđeva 171, 15305 Lipolist, Šabac, Srbija

Tags:, , , , , , , , ,
Posted in: Rasadnici

1 Comment on "Rasadnik Topalović, Lipolist (Šabac) – rasadnik sa tradicijom dužom od 50 godina"

Trackback | Comments RSS Feed

  1. mile says:

    imate li LADOLEŽ I KOJE VRSTE (KAKVI CVETOVI) I KOLIKO KOSTA I KAKO DOCI , SALJETE LI BRY
    ZOM POSTOM.

shared on wplocker.com