By February 26, 2016

Cvećara Ivona, ulaže u naše trenutke sreće i zadovoljstva

O cvećari

Cvećara Ivona postoji već 30 godina. Pored prodaje cveća i cvetnih aranžmana, bavi se i kreativnim radom. Cvećara i kreativna radionica Ivona posvećuje mnogo truda, ljubavi i pažnje dekoraciji i aranžiranju različitih vrsta svečanosti.

Sa velikim asortimanom cveća koji nude i željom da upotpune naše lepe trenutke, takođe nam na najrazičitije načine pružaju mogućnost da nekoj dragoj osobi pokažemo koliko nam je stalo do nje. Cveće Cvećare Ivona je poreklom kako iz naše zelje tako i iz uvoza.

Svojim iskustvom i znanjem pronalaze inspiraciju u malim stvarima. Trude se da ispune svaku našu želju kada su u pitanju cvetni aranžmani i razne dekoracije. Oni svojom kreativnošću i najobičniji cvet pretvore u pravi predmet divljenja. U svakom slučaju oni će na neki način zaintrigirati našu maštu. Bidermajeri na primer za buduće neveste mogu biti dekorisani po njenoj želji vrhunskim cvećem, koje će ona sa ponosom nositi tokom svoje važne ceremoniije.
Cvecara Ivona

Osoblje cvećare je nadaseve ljubazno i veoma profesionalno. Izaći će nam u susret za sve naše zahteve i potrebe. Po potrebi aranžmani se isporučuju na željenu adresu.

Jednostavno rečeno u Cvećari Ivona čekaće nas cvetni aranžmani kao iz bajke, po veoma pristupačni cenama.

Ponuda Cvećare Ivona

  • Rezano cveće – Aturijum, Frezija, Gipsofila, Alstromerija, Ljiljan Azijatik, Kala, Iris, Margareta, Lijatris, Lizijantus, Mini karanfil, Narcis, Ljiljan orijental, Karanfil, Ruža, Orhideja, Tulipan, Prothea, Strelicija, Gladijola, Gerbera, Singapurska orhideja, Penelopsis, Amarilis i mnogi drugi
  • Saksijsko cveće – Sheflera arbicola, Guzamania, Kroton, Spatifilum, Aturijum, Phalaenopsis orhideja, Vrisea, Dracena i još mnoštvo drugog saksijskog cveća
  • Kaktusi – Božićni kaktus, Chamaecereus, Eshinopsis, Euforbija kaktus, Mammillaria, Neoporterija, Opuntia, Uskršnji kaktus, Lobivia, Kaktus pilocereus, Hamatocactus i drugi
  • Cvetni aranžmani – Ovde već mašta radi svoj posao, kako pravih stručnjaka tako i nas. Prepliću se znanje osoblja i želje kupaca i iz toga proizilaze fantastični buketi i aranžmani. Izdvojićemo neke kombinacije veličanstvene gracioznosti kao što su : Ruže i Gerberi, Gerberi i Ljiljani, Ljiljan, Kala i Ruža, Karanfil, Lale, Kale i mini ruže, Orhideje i Kale, Kale , Karanfil i zelenilo i još mnogi mnogi drugi.. Našoj mašti i kreativnsti cvećare Ivona, nebo je granica.
  • Preporučujemo i usluge dekorisanja različitih vrta:
  • Svadbi, rođendana, promocija, kršnenja…
  • Dekorisanje enterijera poslovnog prostora, restorana, hotela
  • Scenske dekoracije za pozorišta, serije, filmove, koncerte..
Gallery Wordpress

Kontakt i lokacija

Telefon: 011/2410 – 174, 011/220 – 3660

Email: [email protected]

Radno vreme: Na Novom Beogradu od 10 do 22h, na Zvezdari od 08 do 20h

Adresa 1: Jurija Gagarina 16, Delta City tržni centar, Novi Beograd, 11000 Beograd

Adresa 2: Bulevar Kralja Aleksandra 263b, Zvezdara 11000 Beograd

Tags:, , , , , , , , ,
Posted in: Cvećare

Comments are closed.

shared on wplocker.com