By February 28, 2016

Cvećara Kazablanka, nestvarno lepi, bajkoviti aranžmani

O cvećari

Cvećara Kazablanka postoji od 1998. godine. Svoje ime dobila je po orijentalnom ljiljanu, jer je on simbil večne ljubavi, vernosti i čestitosti.

Ukoliko želimo da obradujemo svoje najmilije ili samo ulepšamo svoj kako životni tako i poslovno prostor, osoblje cvećare Kazablanka će se pobrinuti za to. Svako cveće je iskaz poštovanja i ljubavi, lep gest, lepe namere, lepih želja. Cvećara Kazablanka nam nudi zaista šarenoliku ponudu najekskluzivnijeg rezanog i saksijskog cveća. Njihovo cveće je pretežno iz uvoza vrhunskog kvaliteta. Oni će običan dan , priliku koja i nije toliko posebna učiniti veličanstvenom uz pomoć svojim fantastičnih aranžmana.

Nalaze se na tri lokacije u srcu Beograda. Ako kojim slučajem nismo u mogućnosti da ih posetimo, postoji i online prodaja njihovog cveća. U dogovoreno vreme na ćeljenu adresu stićiće nam sve što smo poželeli i zamislili, bez greške. Dostava je moguća i čak u narednih 30 minuta od poručivanja. Isporuka cveća je besplatna naravno i vrši se u periodu od 07 do 00h. Poručilac cveća može naručiti za sebe, a može i iznenaditi sebi dragu osubu tako što će cvetni aranžman poslati na njenu adresu.

Cvećara Kazablanka je takođe pravi majstor u dekoraciji venčanja. Ona nam budi širok asortiman cveća, bilo da je venčanje na otvorenom bilo u zatvorenom prostoru. Naše venčane može biti kao iz bajke. Ostvarenje želja svake mlade je moguće uz cvećaru Kazablanku.

Cvecara Kazablanka

Ponuda Cvećare Kazablanka

  • Ruže u kutijama – Nezaobilazan poklon kada je cveće u pitanju. Ruža je kraljica cveća i u svakoj kombinaciji je veličanstvena i dominantna. Tu su ekvadorska ruža, Ruže sa mini gerberima, Žute ruže i orhideje, Ciklama ruže, Ruže sa lizijantusima i mnoge druge ruže sa mnoštvom raznovrsnog cveća
  • Rezano cveće i ruže – Plava ruža, Rubi-red ruža, Vendela ruža, Ekvadorska ruža, Akva ruža roze boje, Alpinja, Amarilis, Anturium, Protea, Orhideja, Ljiljan, Kale, Iris, Gerberi, Bersika i mnogo drugo
  • Buketi – Orhideje i ruže sa eukaliptusom, Ljiljan i lizijantus sa irisom i eukaliptusom, Amarilis i hiperikum sa zelenilom, Mini ruže sa eukaliptusom, Gerberi sa žutim soldagom i eukaliptusom
  • Aranžmani – Vande, orhideje i ciklama ruže sa mini ružama u kutijji, Lila ruže sa gipsofilom u kutiji, Ruže i kermit sa soldagom i asparagusom u korpi, Orhideje i margarite sa kermitom i papratom u kutiji, Ruže i gipsofila sa bendžaminom i još pregršt kombinacija cveća vrhunskog kvaliteta za svaku priliku.
  • Saksijsko cveće – Ananas Candido, Anturijum, Ehmaja, Difenbahija, Spatifilum, Zamioculcas, Areca, Bambus, Ljubičica, Dracena, Fikus, Fikus bendžamin, Guzmania, Kalandiva, Orhideja oncidium i mnogo drugo cveće koje možemo gajiti u kući ili pokloniti ljudima koje poznajemo i znamo da imaju dovoljno prostora i ljubavi prema gajenju cveća.
  • Venci i suze – S obzirom da su uz nas u lepim trenucima , cvećara Kazablanka tu je i da nam pomogne u onim tužnim danima. Gotovi venci i suze su u ponudi, a može da se napravi i nešto po posebnoj želji kupca.

Ponuda za venčanja:

  • Bidermajeri
  • Cvetni aranžmani za auto
  • Cvetni aranžmani za sto
  • Cvetni aranžmani za vrata
  • Dekoracija sveća
  • Dekoracija čaša
  • Cvetići za rever
Gallery Wordpress

Kontakti i lokacije

Vojvode Stepe 2a, Autokomanda, 11000 Beograd

Tel: 011 24 91 675
Mob: 065 24 91 675
E-mail: [email protected]

Bulevar Oslobođenja 73d

Tel: 011 39 736 06
Mob: 065 34 91 674
E-mail: [email protected]

Centar, Pijaca Skadarlija, Džordža Vašingtona bb

Tel: 011 32 31 305
Mob: 065 24 91 677
E-mail: [email protected]

Web: www.cvecarakazablanka.com

Radno vreme: svakog dana od 07h do 24h

Tags:, , , , , , , , ,
Posted in: Cvećare

Comments are closed.

shared on wplocker.com