By February 25, 2016

Rasadnik Eko Plan, Leskovac – gaji zaboravljene vrednosti

O Rasadniku

Rasadnik Eko Plan nalazi se na 1000 m nadmorske visine svakim danom proširuje svoj asortiman, povećavajući i obogaćujući se novim plemenitim vrstama. Ovaj Rasadnik vode pefektni stručnjaci, koji žele da neguju neke davno zaboravljene vrednosti. Bogati su zaista širokim spektrom raznovrsnih biljaka.

Stručnost i posvećenost poslu dokazuje i to da njima u potpunosti možemo poveriti uređenje našeg prostora. Osoblje Rasadnika prvo će se konsultovati sa klijentom kako bi spoznao njegove zahteve i želje. Nakon toga pristupiće idejnom rešenju za uređenje vašeg pejzaža. Kada se pejzažno rešenje svidi klijentu, uz stručni nadzor, to se prenosi na teren. Izvršiće se odabir sadnog materijala visokog kvaliteta koji će se dalje ugrađivati na površinu koja se uređuje. Prostor svog klijenta projektovaće u programu 3D max studia.

Rasadnik Eko plan

Ponuda Rasadnika Eko Plan

  • Voćne sadnice – Japanska jabuka kaki, Pitoma borovnica, Kamčatska borovnica, Aronija, Šumska jagoda u saksiji, Sibirski kivi, Pitomi šipurak
  • Lišćari – Bela breza 1m, Bela breza 1,5m, Bela breza 2m, Bela breza 3,8m, Javor, Hrast lužnjak
  • Četinari – Beli bor 0,3 – 0,5, Beli bor 0,5 – 0,7, Tisovo sveto drvo, Beli bor 0,5 – 1m
  • Ruže
  • Ukrasne trave
  • Perene
  • Sibirski limun, sadnice – Pronicirus trifoliata
  • Paulovnija, seme i sadnice

Seme Paulovinije koje kupimo u ovom rasadniku je sertifikovano, te je stavljanjem na tržište odobreno od strane institucija Republike Kine. Kvalitet ovog semena je odličan uz izvanredan postotak klijavosti.

Rasadnik Eko plan omogućava isporuku svojih sadnica na teritoriji cele Srbije. Ne trebate brinuti sadnice su jako dobro upakovane, uz koje dobijate i štampano uputstvo o gajenju sadnice.

Rasadnik Eko plan 2

Kontakt i lokacija

Telefon: 064/016 – 30 – 30

060/565 – 05 – 00 dipl. inž. Marko Milošević

Email: [email protected]

Web: www.rasadnikekoplan.com

Radno vreme: radnim danima od 08 do 17h

Subotom i nedeljom od 08 do 15h

Adresa: Barska 30, Leskovac, Srbija

Tags:, , , , , , , , ,
Posted in: Rasadnici

Comments are closed.

shared on wplocker.com