By February 27, 2016

Cvećara Cveta, bajkoviti cvetni aranžmani za svaku priliku

O Cvećari

Priču o Cvećari Cveta započećemo još sredinom prošlog veka, kada se na placu porodice Svetislava Cvete i Kate Ribarić, gajilo prelepo cveće. Tu na placu u Zemunu gajile su se najlepše ruže, lale, hrizanteme, i drugo ukrasno cveće.

Cvećara Cveta je postala lider u svojoj cvećarskoj delatnosti, na teritoriji Srbije, na osnovu svoje tradicije i mnogo uloženog rada i truda. To mesto pripalo joj je takođe i kvalitetom , svežinom i jedinstvenom lepotom njenih cvetnih aranžmana. Osoblje Cvećare Cveta je veoma stručno i važi za tim jako vrednih i predanih ljudi. Oni će uvek imati strpljenja, uvek će nam izaći u sustret za sva naša pitanja i preporučiti nam odgovarajući aranžman za naše potrebe i želje. Ukoliko želimo da iskažemo ljubav, radost, tugu, žaljenje, cvećara Cveta je uvek tu da nam pomogne da to učinimo na najoriginalniji način. Jednostavno Cvećara Cveta je deo naših uspomena u kojima je i sama naki način učestvovala. Oni razumeju i vole svoje klijente, pa samim tim im je i lako da pruže dobru i kvalitetnu uslugu.

Cvecara Cveta 2

Cveće i aranžmane možemo poručiti i online kupovinom i samo strpljivo sačekati našu porudžbinu. Cvećara poseduje svoju dostavnu i marketinšku službu. Internet prodavnica je redovno ažurirana, kako same aranžmane, tako i prodajne cene.

Ponuda Cvećare Cveta

  • Aranžmani – Ruže u prolećnoj korpi, Ruže sa zelenilom u korpici, Ljiljan i Ruža sa gerberima, Ljiljan i Ruža sa Frezijom, Bele ruže u korpi, Anturijum sa orhidejama, Ohideje sa Kalama, Orhideja i Kale sa Margaritom u korpici od bambusa, Cvetni aranžman sa plišanom igračkom i balonima, Gerberi u korpi sa voćem, Ruže sa bambusom, Grana Orhideje u vazi, Kale i Ruže sa Gerberom i još mnoštvo drugih fantastično odabranih i napravlejnih aranžmana.
  • Buketi – Kale, Ljiljani, Gerberi, Orhideje, Ruže, Gipsofila, Hrizanteme, Divlje Orhideje, Bele Ruže, Margarite i pregršt drugog cveća koji u kombinaciji jedni sa drugim odaju veličanstveni izgled.
  • Sobno cveće – Fikus, Dracene, Anturijum, Spatifilium, Calathea, Palme i druge

Pored same prodaje Cvećara Cveta se bavi i:

  • cvetnom dekoracijom venčanja i drugih svečanosti
  • dekoracijom životnog i poslovnog prostora
  • izradom cvetnih aranžmana za sve prilike

Cvetna dekoracija venčanja – Bidermajeri, Dekoracija restorana, Dekoracija vozila, Dekoracija kapija i vrata, Cvetići za rever, Cvetići narukvice i sveće.

Što se tiče količine, vrste cveća koje se koristi za dekorisanje, kao i o samom načinu aranžiranja najbolje je direktno razgovarati sa uvek nasmejanim i ljubaznim stručnjacima cvećare Cveta.

Gallery Wordpress

Kontakt i lokacija

Telefon: 011/ 26 – 13- 206, 011/ 30 – 77 – 306

Mob: 063/ 278 – 718, 063/ 8018 – 679

Email: [email protected]

Web: www.cveta.co.rs

Radno vreme: radnim danima i subotom od 09 do 17h, nedeljom do 09 do 15h

Adresa: Sibinjanin Janka 38, 11080 Zemun, Beograd

Tags:, , , , , , , , , ,
Posted in: Cvećare

Comments are closed.

shared on wplocker.com