By February 26, 2016

Cvećara Jelena, nudi najbolje od najboljeg

O cvećari

Cvećara Jelena nalazi se u mirnom delu Zemuna. Krasi je dugogodišnja tradicija i veliki kvalitet.

Cvećara Jelena nam nudi veliki izbor rezanog i saksijskog cveća, bukete sa raznim dodacima i predivne cvetne aranžmane u korpicama. Na ovom prijatnoom mestu možemo naći i sve što nam je potrebno za gajenje naših lepotica, poput raznih preparata za negu biljaka , kao i mogućnost same nege i održavanja.

Ukoliko nismo u mogućnosti da posetimo cvećaru Jelena posetiće ona nas. Vrše isporuku svog asortimana na teritoriji cele Srbije. Ne moramo brinuti za tačnost i stručnost osoblja, koje će učiniti da sve bude kako smo zamislili.

Svojim profesionalnim iskustvom osoblje Cvećare Jelena pomoćiće vam da obradujete svoje najmilije cvećem aranžiranim u bukete ili korpe, ulepšate svoj svakodnevni život u kojem boravite ili pak prostor u kojem radite. Dogovor o vrsti cveća i kombinaciji u aranžiranju može se obaviti i elektronski ili putem telefona, a najbolje je doći i lično u prijatnoj oazi cvećare Jelena dogovoriti se o svemu.

Cvecara Jelena 1

Ponuda Cvećere Jelena

  • Rezano cveće – Gerber, Helikonija, Hortenzija, Hrizantema, Kala, Lizijantus, Orhideja Cymbidium, Orhideja Vanda, Ruža, Strelicijum i mnoge druge
  • Saksijsko cveće – Aspidistra, Fikus, Dragena, Yucca, Palme i još mnogo raznolikog cveća koje će nas životni ili radni prostor učiniti vedrijim i svežijim
  • Aranžmani – Veoma velik izbor i kombinacija cveća vrhunskog kvaliteta, kreativno i maštovito napravljenog u korpicama ukrašenim raznim dodacima.

Šta nam je činiti sad? Požurimo i uverimo se u kvalitet i ljubaznost cvećare Jelena. Dozvolimo im da uveličaju naše rođendane, slavlja, venčanja ili jednostavno nek nam jedan običan dan postane poseban uz cveće cvećare Jelena.

Kontakt i lokacija

Tel: 011 307 73 77

Mob: 064 646 56 47

Radno vreme: 0d 07h do 23h

Petak i subota: od 7h do 23:30h

Adresa: Avijatičarski trg 3, 11080 Zemun, Beograd

Tags:, , , , , , , , , ,
Posted in: Cvećare

Comments are closed.

shared on wplocker.com