By February 27, 2016

Cvećara Fragola, prepoznaje ciljeve i interese budućih korisnika

O cvećari

Cvećara Fragola je jedna od najatraktivnijih i najboljih cvećara u Sremskoj Mitrovici. Trude se da stvore vrhunske standarde da bi u potpunosti zadovoljili potrebe svojih kupaca. Zaista održavaju kvalitet kako proizvoda tako i usluga koje pružaju.

Osoblje je veoma stručno i uvek spremno da prepozna ciljeve, želje i interese svojih kupaca. Jedini način da postanu to što jesu bio je upravo taj da pružaju što kvalitetniju uslugu, po što pristupačnijim cenama. U Sremu, a i šire svi su čuli za Cvećaru Fragola upravo zbog njihovog kvaliteta i efikasnosti.

Ova cvećarska radnja bavi se isključivo prodajom rezanog i saksijskog cveća, kao i uređivnjem životnog i poslovnog prostora. Maheri su i u organizaciji venčanja i drugih svečanosti poput krštenja, rođendana, kao i svih drugih vidova proslava. Cvetna dekoracija venčanja im zaista ide od ruke i u tome su jedni od najboljih.

Ukoliko nismo u mogućnosti da sami dođemo po svoje aranžmane, vrše i dostavu cveća na teritoriji celog Srema i okolini.

Cvecara Fragola 6

Ponuda Cvećare Fragola

 • Buketi, od raznovrsnog cveća buketi za svaku priliku, ljubav, rođenje, godišnjica, rođendan pa čak i za one tužne prilike
 • Aranžmani, visokog kvaliteta u posudi, u korpi, u vazni, po zahtevima i željama samih kupaca
 • Rezano cveće, Gerbera, Ljiljan, Orhideja, Ruža, Kala, Amarilis i mnoštvo drugog cveća za svačiji ukus i svaku priliku
 • Sobno cveće, Drosera, Flamingov cvet, Poinsettia, Dioneja, Božićna zvezda, Fikus, Bršljan i još mnogo biljki koje čekaju da krase naše domove

Venčanja i ostale svečanosti im možemo prepustiti u potpunosti. Od kićenja, dekoracije automobila, dekoracije stolova, fantastičnog bajkovitog izgleda mladenačkog stola…

Ostaje nam još samo da se uverimo u kvalitet i da osoblje cvećare Fragola stoji iza svog cveća 100 posto.

Mišljenje kupaca o cvećari Fragola:

“Kupujem u Fragoli od samog otvaranja i nikada ih ne bih menjala. Sanja što može da napravi, ja nisam srela u životu. Pohvale i za rad, dizajn i za istrajnost u poslu.”

“Svaka pohvala za cvećaru Fragola, prvenstveno što su jako maštoviti u pravljenju buketa, i naravno što imaju najpovoljnije cene u gradu. Konačno da se nađe sve na jednom mestu, ljubazno osoblje, prelepi aranžmani i pristupačne cene. Svaka pohvala.” 

Gallery Wordpress

Kontakt i lokacija

Telefon: 064/ 33 – 60 – 444

Web: www.cvecarafragola.info

Radno vreme: svakog dana od 08 do 20h

Adresa: Stari Šor 11, 22000, Sremska Mitrovica

Tags:, , , , , , , , ,
Posted in: Cvećare

3 Comments on "Cvećara Fragola, prepoznaje ciljeve i interese budućih korisnika"

Trackback | Comments RSS Feed

 1. Dejana says:

  Prelep teks na osnovu kojeg sam i posetila ovu cvećaru ali je baš sve onako kako ste opisali a možda i bolje, od preljubaznog osoblja do neverovatnih dekoracija koje se retko vidjaju na našim prostorima, ne da sam prezadovoljna sa njima nego ih se setim čim negde idem u goste ili sredjujem kod sebe iako nisam iz sremske mitrovice verujte da mi nije tesko da se provozam do njih jel verujte da vrede svaki dinar .Dejana M

  • JovanaM says:

   Poštovana
   ..Drago mi je da smo opravdali očekivanja i da smo vas našim tekstom naveli da posetite ovu prelepu cvecaru i pomogli u odabiru pravog mesta za vas.
   Srdačan pozdrav

 2. Milena says:

  Oni stvarno prave umetnička dela u maloj radnji koja je sada već poznata u celoj Srbiji.Od samog otvaranja sam kod njih i nikada ih ne bih menjala,konstantno ih pratim na instagramu i fejsu.Uvek su tu za vas da vam pomognu da se odlucite i bukvalno kada iznesete od njih buket ili aranzman bukvalno pleni svojim izgledom.Sve preporuke!

shared on wplocker.com