By February 27, 2016

Cvećara Meri, očuvana originalnost već tri decenije

O cvećari

Cvećara Meri osnovana je 1983. godine. Postala je brend koji je prepoznatljiv po svojoj uspešnoj misiji da nam pomogne u ostvarenju naših želja. U svemu tome uspeva zahvaljujući svojoj profesionalnosti i širokom asortimanu cveća koje nudi svojim kupcima.

Posebni su po specifičnosti lepote njihovih cvetnih aražmana, rezanog i saksijskog cveća. Cveće je poklon za sve prilike. Znak pažnje, poklon za mladence, znak zahvalnosti, u znak izvinjenja, za slavu, kao znak pažnje, za dan zaljubljenih, rođenje deteta, čestitka za uspeh, krštenje, osmog marta, uz sve ove prilike Cvećara Meri je uz svoje kupce. I u srećnim i u tužnim situacijama cveće je uvek dobrodošlo.

Ako nismo u mogućnosti da cveće predamo lično, cvećara nam nudi i mogućnost da ga pošaljemo, uz neku interesantnu poruku ispisanu na kartici.

cvecara meri 3

  1. godine Cvećara Meri, prerasla je u preduzeće pod nazivom “Meri Cristal”, koji se bavi i prodajom ekskluzivnih pića, slatkiša, bižuterije, raznih prodaja za kuću i raznih poklona od kristala i porceluna.

Preostaje nam još da ih posetimo na jednoj od dve lokacije u Beogradu, na koliko se nalaze ovi fenomenalni stručnjaci.

Ponuda Cvećare Meri

  • Cvetni aranžmani – Aranžmani životinje napravljeni od raznolikog cveća, Aranžmani u korpama odišu svežinom i lepotom i Aranžmani u staklu koji su zaista specifični po mnogo čemu
  • Buketi – Raznoliko cveće u kombinaciji jedno sa drugim čine naše želje ostvarljivim
  • Saksijsko cveće – Uvek sveže i spremno da ukrasi i doprinese toplini našeg doma. Stručno osoblje je tu da nas uputi u gajennje vrste za koju se odlučimo
  • Venci i suze – I u teškim trenucima oni su uz nas
  • Specijalne ponude – Čokolade, Plišane igračke, Vip Aranžmani, Voćne korpe

Naše poverenje možemo im ukazati i kada je naše venčanje u pitanju. U potpunosti predani našim zahtevima, oni će se pobrinuti i za:

  • Organizaciju
  • Bidermajer
  • Kićenje
  • Auto cveće
Gallery Wordpress

Kontakt i lokacija

Telefon: 011/ 2462 – 947, 011/2448 – 056

Email: [email protected]

Web: www.cvecarameri.com

Radno vreme: svakog dana od 07 do 23h

Adresa1: Bulevar Oslobođenja 71a, Autokonda, 11000 Beograd

Adresa2: Ruzveltova 42, 11000 Beograd

Tags:, , , , , , , , ,
Posted in: Cvećare

Comments are closed.

shared on wplocker.com