By February 28, 2016

Cvećara Oaza, kreira dane za pamćenje

O Cvećari

Cvećara Oaza nalazi se u lokalu okruženom visokim soliterima. Pošto je okružena gradskim sivilom bila pravo osveženje za grad Kragujevac, dobila je ime Oaza. Porodica je dobila ideju da pokrene ovaj posao iz jednostavnog razloga, jer u gradu nije postojala cvećara koja je imala veoma bogat asortiman.

Počeli su sa radom 1990. godine u centru Kragujevca. Njih cilj je ispunjen, a to je da svojim mušterijama nude i obezbede uvek sveže i kvalitetne cvetne aranžmane. Oni prosto bude emociju u nama, mame naše osmehe i pomaću nam da mi nacrtamo osmeh na nečijem licu.

Osoblje cvećare Oaza je iz kruga porodice. To je porodični posao koji obavljaju jako dobro. Lako mogu zadobiti naše poverenje i stvoriti nam trenutke za pamćenje. Ispuniće svaku našu cvetnu želju i zato mogu da se pohvale sa velikim brojem mušterija kako iz Kragujevca tako i iz inostranstva. Svoje maštovite aranžmane šalju širom naše zemlje i inostranstva.

Cvecara Oaza

Ponuda cvećare Oaza

Rezano cveće – Ruže, Orhideje, Ljiljani, Gerberi, Kale i mnoštvo drugog rezanog cveća koje u kombinacijama stvaraju veličanstvene bukete

Aranžmani – Posebni aranžmani za specijalene prilike poput onih za zaljubljene, za prijatelje, za rođendane, godišnjice, za rođenje bebe, tačnije za svaku priliku jer i ona prilika koja i nije toliko posebna uz kreativne radove ove cvećare to postaje.

Venčanja – Cvećari Oaza je zaista čast da bude deo jednog našeg nezaboravnog dana. Dan iskrene ljubavi i obećanja, beskrajnog poštovanja i sreće.. Dozvolimo im da nam taj srećan dan ulepšaju svojim cvetnim dizajnom koji će nadmašiti naša očekivanja. Profesionalni tim cvećare sa mnogo godina iskustva iza sebe postaraće se i da najmanji detalj venčanja izgleda veličanstveno. Da bi usluga bila što efikasnija najbolje je telefonom dogovoriti sastanak vezan za dekoraciju venčanja kako bi se dogovorili i o najmanjoj sitnici. Ne trebamo brinuti za:

  • Bidermajer
  • Dekoraciju automobila
  • Cvetove za kićenje
  • Dekoraciju sale
  • Ukrašavanje mladenačkog stola
Gallery Wordpress

Kontakt i lokacija

Telefon: 034/501 – 260, 034/ 334 – 001

Email: [email protected]

Web: www.cvecaraoaza.co.rs

Radno vreme: svakog dana i nedeljom od 08 do 21h

Adresa: Kralja Petra I (Cvetni Trg), 34000 Kragujevac, Srbija

Tags:, , , , , , , , ,
Posted in: Cvećare

Comments are closed.

shared on wplocker.com