By February 28, 2016

Cvećara Viola, cvetna inspiracija

O Cvećari

Cvećara je počela sa svojim poslom još 1989. godine. Uz veliku ljubav i upornost oni veoma uspešno posluju sav taj niz godina. Veoma su cenjeni na teritoriji Subotice i šire. Njihova ljubav prema cveću i tradicija, stvorila je nenadjačanu želju da svoje umeće podele sa svojim sugrađanima.

Cvećara Viola ima zaista bogatu ponudu i trudi se da svojim kupcima izađe u susret kreativnim idejama, ljubaznošću osoblja kao i ostvarenjem naših želja. Oni će strpljivo i veoma stučno pristupiti svakom našem zahtevu, i sa mnogo strpljenja pomoći nam da ostvarimo svoje zamisli.

Cvećara Viola je kuća koja broji sedam stalno zaposlenih ljudi, koji su uvek spremni da naše zahtve pretvore u najlepše cvetne aranžmane za sve prilike.

Oni će biti uz nas i za 8. mart, Dan zaljubljenih, dan našeg venčanja, rođendane i bilo koju drugu svečanost koju će, budite sigurni u to, pretvoriti u pravi bajkoviti prizor za pamćenje.

Cvecara Viola

Dekoracija – Dopustimo jednostavno profesionalcima da ulepšaju naš životni i poslovni prostor. Da dekorišu svojim kvalitetnim cvećem:

  • naše automobile,
  • venčane stolove,
  • sveće, trake za kićenje..

Imajmo poverenja da im predamo naš tako poseban dan, oni će ga učiniti jos veličanstvenijim.

Ponuda Cvećare Viola

  • Rezano cveće i buketi – Ruže, Anturium, Kale, Margrite, Gerberi, Ljiljani, Orhideje i drugi
  • Saksijsko cveće – Begonija, Kaktus, Calathea, Calla, Clusia, Codieum, Croton, Dracena, Fikus, Fikus bendžamin, Palme i mnogo drugo cveće
  • Aranžmani za rođendane i druge svečanosti – Raznovrsne kombinacije ruža, orhideja, soldaga, mini ruža, frezije, i ostalog raznovrsnog cveća, specijalno upakovanih u korpe, vazne, kutije, sa dodatkom raznog zelenila i ukrasa
  • Venci – Sa nama su u najsrećnijim danima našeg života, isto tako ostaće uz nas i u onim tužnim trenucima, vrhunski odrađenim vencima i suzama
Gallery Wordpress

Kontakt i lokacija

Telefon: 024/522 – 360, 024/671 – 266

Web: www.viola.rs

Radno vreme: svakog radnog dana i subotom od 07 do 20h, nedeljom od 08 do 12h

Adresa: Senćanski put 140, Subotica

Tags:, , , , , , , , ,
Posted in: Cvećare

Comments are closed.

shared on wplocker.com