By March 31, 2016

Cvećara Quince, svaki trenutak čine posebnim i maštovitim

O Cvećari

Cvećara Quince odlikuje se dugom tradicijom, koju prate velika posvećenost i nenadmašiva kreativnost. Od 2002. godine ona nas oduševljava svaki put iznova svojim bajkoviti i jedinstvenim aranžmanima. Quince je takođe, pored cvećarske delatnosti i gift shop, u kojem nas očekuju fantastične vrste čokolada i pića. Najlepše upakovani slatkiši uvek su odličan saputnik svakom cvetnom aranžmanu ili buketu.

Njihovo uvek ljubazno osoblje potrudiće se da svaki naš trenutak učine nezaboravnim i posebnim. Svakoj mušteriji voljni su pomoći svojim savetima i preporukama u odabiru aranžmana. Njihov cilj je da se svaki njihov klijent oseti kao u bajci, obezbeđujući im unikatne vence i bukete pravljene baš za njihove specijalne prilike.

Ukoliko nismo u prilici da posetimo prodajno mesto ove inspirativne cvećare, omogućena nam je i online kupovina, kao i bezbedna i tačna isporuka. Da bismo iznenadili drage osobe ne treba nam poseban razlog, a njihovo osoblje biće uz nas da na željenu adresu isporuči sve ono što smo mi zamislilli za nekog nama posebnog.

Ako se osvrnemo na iskustvo i posvećenost tima koji stoji ispred cvećare Quince, bićemo više nego sigurni da im možemo prepustiti brigu i o našem najvažnijem danu, danu kada ćemo reći sudbonosno da. Oni će se potruditi da naše venčanje bude ostvarenje sna, bajkovito i nestvarno. Veličanstveni cvetni aranžmani i elegantni bidermajeri nadmašiće čak i granice naše mašte.

cveceradnja

Ponuda cvećare

  • Cvetni aranžmani i buketi – Amarilis i brasika u gelu, cvetni aranžman meda, meda sa ružama, orhideje u staklu, Alstromerijame i ruže, Lale, Crvene ruže sa zelenim hrizantemama, Beli orijetal alstromerija i bele ruže, Suncokreti i crvene ruže, Amaralis i orhideja, Helikonija, ruže i orhideje, Bele ruže i hrizanteme, Penelopsis orhideje i crvene ruže, Strelicija i ruže, Orhideje i ljiljani, Alijum i hrizanteme, Ljiljani i bele ruže, Aranžmani penelopsis orhideja sa roze ružama u kavezu i još pregršt cvetnih kombinacija.. Potrebno je samo prepustiti se mašti i snovima.
  • Saksijsko cveće – Mnoštvo saksijskih biljaka koje će uneti duh prirode u nase stanbene i rane prostore, neke od njih su Cymbidium, Fikus, Bambus, Difenbahija i mnoge druge koje će naše domove učiniti bogate zelenilom i osećajem topline, spokoja i mira. Idealno je i kao poklon, naravno osobama u koje verujemo i za koje znamo da će ih prihvatiti sa ljubavlju, spremni da sobnim biljkama pruže dovoljno pažnje i nege.
Gallery Wordpress

U širokom spektru ponude cvećare Quince jednostavno možemo pronaći raznolike cvetne aranžmane za sve prilike, rođendane, godišnjice, za zaljubljene, slave, za rođenja i druge specijalne prilike. Isto kao što smo im poverili svoje srećne trenutke, tako će cvećara Quince biti uz nas i u onim manje lepim i tužnim situacijama kada će nam odati svoju podršku najlepšim cvećem i vencima za sahrane.

Ponuda organizacije i dekoracije venčanja

  • Dekoracija prostora
  • Cvetići za kićenje, za ruku i rever
  • Aranžmani za automobile
  • Cvet za kosu
  • Bidermajeri
  • Dekorativno cveće
  • Pokloni za venčanja

Ponuda Gift shopa

U gift shopu Quince imamo mogućnost da nabavimo poklončiće sa mnogo stila. To su elegantni, ali pre svega jednostavni pokloni, koji nikako neće ostaviti ravnodušnom osobu koju želimo da iznenadimo. U ponudi su vrhunska alkoholna pića, kao i najkvalitetniji slatkiši i drugi pokloni koji su više nego potrebni uz neki od izabranih buketa.

Kontakt i lokacija

Adresa: Sarajevska 45, 11000 Beograd, Srbija

Tel. 011/268 – 2208, Mob. 060/6666 – 360

Email: [email protected]

Web site: www.dunjincvet.com

Radno vreme

Radnim danima i vikenom od 08 do 22 h

Tags:, ,
Posted in: Cvećare

Comments are closed.

shared on wplocker.com