By April 11, 2016

Cvećara Cvetni vrt (Cvetni raj), umetničkim kreacijama vodi nas u svet mašte i prirode

O cvećari

Cvećara Cvetni vrt je pravi cvetni raj, a za to je najviše zaslužna dugogodišnja tradicija i gospođa Mirjana Jezdimirović, koja nastavlja tradiciju i uspešno pokušava da stavi akcenat na umetnost. Ukoliko zavirimo u njen umetnički kutak uplovićemo u jedan neopisivo lep svet, svet pun ljubavi i nežnosti.

Tamo vlada jedna prijatna i mirna atmosfera koja je prisutna godinama u nazad. Maštovite kreacije i fantastični cvetni aranžmani odišu lepotom i šarenolikim bojama. Kada se nađemo u Cvetnom vrtu bićemo veoma bliski sa prirodom. Moćićemo da osetimo njenu draž i spokoj. Odjednom naći ćemo se u polju prepunog mirisnog cveća, koje ćemo nežno brati i birati za naše voljene.

Na facbook stranici cvećare https://www.facebook.com/Cvecara-Cvetni-VRT-227203764034904/ možete najbolje pogledati najnovije kreacije fantastičnih aranžmana, kao i video snimaka koji dokazuju višegodišnju saradnju sa medijama. Saradnju su ostvarili i sa mnogim tv kućama i učestvovali u snimanju mnogih televizijskih priloga.

U Cvećari cvetni vrt možemo se susresti sa izuzetno kreativnim kolažima od latica cveća, koja će nas vratiti u neke romantične dane, kada su se poštovale i cenile prave vrednosti. Osoblje Cvetnog vrta potrudiće se da se nađemo u bajci okruženi nestvarnom lepotom asortimana koju nam oni pružaju. Potrudiće se da sa mnogo strpljenja pomognu svojim mušterijama u odabiru raznih buketa i cvetnih aranžmana. Takođe možemo im verovati i kada je uredjenje enetrijera u pitanju, jer će taj posao uraditi nenadmašno i nadasve lepo.

cvetni raj

Koja god da je prilika u pitanju ova cvećara biće uz nas i potrudiće se da nam svaki trenutak bude veličanstven. Naše venčanje pretvoriće u bajkovite priče iz našeg detinjstva i neće štedeti na trudu i upornošću da budemo zadovoljni i sa najmanjom laticom. Jednostavno u potpunosti cvećari Cvetni vrt možemo poveriti svoje poverenje i uživati u svežini prirode i kreativnim kreacijama ovog vrsnog umetnika.

Ukoliko kod sebe nemamo gotovine, ni to ne treba da nas brine, jer se Cvetni vrt pobrinuo i za to i omogućio svojim mušterijama plaćanje platnim kartivama.

Ponuda cvećare

  • Sveže cveće – Crvene ruže, Ljiljani, Orhideje, Penelopsis, suncokreti, Amaralis, bele ruže, Helikonija, Hrizanteme od kojih su kombinovani razni aranžmani u staklu, korpi, raznih oblika, u raznim kobinacijama sa flašom vina naprimer. Takođe pregršt buketa u kombinacijama svežeg cveća i mnogobrojnih ukrasa. Isto tako za novogodišnje praznike u ponudi su fenomenalni novogodišnji aranžmani kao iz bajke. Takođe u cvećari Cvetni vrt možemo pronaći i veoma popularne torte od cveća, torte od pelena i mnogovrojne figure napravljenje od šarenolikog cveća.
  • Saksijsko cveće – Fikus, Palme, Difenbahija, Božićna zvezda, Ljubičice i još mnoštvo fantastičnog saksijskog cveća koje može oplenetiti naš kako poslovni tako i životni prostor. Takođe pogodan je i za poklon nekim bliskim ljudima, za koje smo sigurni da će našem saksijskom cveću prižiti dovoljno ljubavi
  • Suvo cveće – Umesto svežeg cveća nekad je zaista dobro došlo i suvo cveće kao fantastičan ukras u prostorijama i jedinstven i zanimljiv poklon. Aranžmani od suvog cveća izgledaju zaista svetski i njihova interesantnost i lepota prosto je nemoguća da se opiše rečima.
  • Pakovanja – Svako od nas sigurno je imao problem da spakuje svoj pokon da bi on izgledao otmenije. Sada je tu osoblje Cvetnog vrta koje će se pobrinuti da pokloni namenjeni našim dragim osobama izgledaju što gracioznije.
Gallery Wordpress

Ponuda za Venčanja

Kada su venčanja u pitanju tu ne moramo brinuti ni za najmanji detalj, jer u cvećari Cvetni vrt možemo pronaći sve.

  • Cvetne ukrasne aranžmane za stolove
  • Bidermajere
  • Cvetiće za kićenje na reveru i oko ruke
  • Ukrasne sveće
  • Ukrašavanje automobila
  • Ukrašavanje ambijenata
  • Venci za kapije i vrata

Na nama je još da Vas podsetimo da obavezno posetite Cvetni vrt, koji je zaista jedan mali umetnički raj i uverite se sami u kreativnost, ljubav i maštovitost osoblja ove cvećare.

Kontakt i lokacija

Tel: 011/ 227 – 46 – 80, 011/228 – 20 – 97

Mob: 060/ 416 – 09 – 99

Email: [email protected], [email protected]

Web: www.cvetnivrt.rs

Radno vreme

Svakog dana od 8 do 22h

Adresa: Ismeta Mujezinovića 23/d, Novi Beograd, Pijaca Bežanijska kosa II M.Z.

Tags:, ,
Posted in: Cvećare

Comments are closed.

shared on wplocker.com